За нас

Психологически център

Психика.БГ

Добрият живот е процес, а не състояние. Той е посока, а не дестинация…

Психологическо консултиране и Психотерапия

„Колкото и да изглежда трудна една ситуация, решение винаги има!

Понякога просто е нужна различна гледна точка.“

Ние сме екип от мотивирани и квалифицирани хора, които обичат професията си. Често ни се случва да се шегуваме с израза „Днес оправдах хляба си и престоя си на земята!“. Тази фразя я изричаме, когато сме доволни, че сме помогнали на някого и сме приключили случая му. Сещаме се как е прекрачил прага на вратата на първата ни среща, и как си е тръгнал след последната ни среща. Ето това чувство, че има смисъл от твоето съществуване е безценно. А смисълът е да помагаш, да бъдеш полезен, да оставиш частица от себе си по пътя на другия. Така ние оправдаваме залъка хляб вечер на масата.

За да си добър психолог, не е достатъчно да завършиш само едно образование. Преди всичко трябва да имаш сърце и то да бъде отворено към другите. Ако не се стараеш да бъдеш добър човек, няма как да бъдеш и добър психолог. Но и само добрина не стига. Всички от екипа на Психика.БГ, са обучени в различни терапевтични направления и след квалификационни обучения, спрямо тяхния профил като специалист. Професията психолог изисква доживотно обучение и следене на новите открития в науката Психология. Ние инвестираме нашето време и ресурси, за да можем да предложим най-качествената психологическа услуга.

Нашата мисия

Екипът на Психика.БГ, следва няколко просто правила, които ни помагат в нашата успешност:

N

Спазваме пълна конфиденциалност

N

Подкрепяща и сигурна среда

N

Ценим времето на клиента

Често задавани въпроси

С хора на каква възраст работите?

Ние работим с деца на възраст от 3 до 13 години, тийнейджъри от 14 до 19 години и възрастни. Екипа е специализиран за работа с хора в различна възраст и различна проблематика.

Правите ли домашни посещения?

На този етап не се предлага услугата домашни посещения. Терапевтичната работа се извършва в психологическите кабинети на Психика.БГ.

Работите ли онлайн или по телефона?

Да, работим онлайн. Консултациите се извършват по телефона, чрез Viber или Facebook Messenger. Повече информация може да откриете в раздел Онлайн психолог.

Изготвяне на терапевтичен план

Винаги изготвяме терапевтичен план на първата или втората среща, който обсъждаме с клиента. Важно и за двете страни е, да има план който да следваме.

Терапия без лекарства

Решението на проблема е вътре в нас.
И както е казал бащата на психоанализата Зигмунд Фройд: Психологическите проблеми нямат химическо решение. 

Индивидуален подход към всеки

За една и съща симптоматика, причините са винаги различни при различните хора. В психотерапията, не може да се работи по готов шаблон.

1 + 11 =

Адрес на кабинетите:

Кабинет №1:
гр. Бургас, ул. Иван Шишман 30

Кабинет №2:
гр. Бургас, ул. Иван Шишман 30

Кабинет №3:
гр. Бургас, ул. Патриарх Евтимий 21

Телефон за контакт: 0888 05 09 86

Понеделник - Петък : 10:00 – 19:00

Събота - Неделя : 11:00 – 18:00

Call Now Button