Контакти

Как да запазя час?

За да запазите своя час или да зададете въпрос относно нашата работа, предлаганите услуги или помощ при избор на специалист, може да ни позвъните на телефона посочен в сайта или да ни пишете през формата за контакт.

Телефон

0888 05 09 86

6 + 15 =

Кабинет №1

Контакти Бургас, ул. Иван Шишман №30

Контакти

Кабинет №2

Контакти Бургас, ул. Патриарх Евтимий №21

Контакти
Контакти

Ние работим 7 дни в седмицата!

За да може да се възползвате от услугите на психологически център Психика БГ, ние вече работим всеки ден от понеделник до неделя. Всеки има различна динамика в своя ден и ние се стараем да бъдем с гъвкаво работно време.

Понеделник – Петък : 10:00 – 19:00
Събота : 09:00 – 20:00

Неделя: 09:00 – 19:00

F.A.Q.

Често задавани въпроси:

Мога ли да си запазя час по Viber?

Да, разбира се! Изпратете ни текстово съобщение до посочения номер по-горе в страницата и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

Каква е цената на услугата?

Различните услуги, които предлага Психика БГ, са описани в раздел ЦЕНИ. Там може да откриете цените за индивидуална консултация, фамилна терапия, участие в група или пакетни цени.

Колко по-рано трябва да се обадя за да си запиша час?

Обикновено графикът е запълнен за около седмица напред. Заетоста при различните специалисти е различна, но винаги оставяме по един час за спешен прием.

Работите ли с деца?

Да, работим с деца на възраст над 3 години.

Предлагате ли домашни посещения?

На този етап, услугата домашно посещение не се предлага от Психика БГ.

Може ли да помогнете на човек, който не желае да работи с психолог?

Няма как да работим с хора, които не са доброволно дошли в психологическия кабинет. За да може да се помогне на човек, преди всичко е важна неговата мотивация и участие в психологическия процес.

Мога ли да Ви посетя само веднъж?

Да, разбира се. Понякога човек има нужда да сподели нещо, което го терзае, но няма подходящ близък човек или се притеснява как ще реагират близките.

Трябва ли да спра лекарствата за да посетя психолог?

Психиатричната помощ и психологическата помощ не се взаимоизключват. Обикновено те добре си партнират. Не всяко психическо разстройство изисква лечение с химия.